• Jan van Gentstraat 158B
  • 1171 GP, Badhoevedorp

We zijn slagkrachtige vastgoed verbeteraars. Innovatief en coöperatief. Nieuwsgierig naar gebouwen, materialen en mensen. En vooral naar een duurzame interactie daartussen. Gebouwen faciliteren ruimte voor wonen, werken, zorgen en studeren.

We brengen het grootste deel van onze tijd door binnen en rondom gebouwen. Vandaar dat hun ontwerp, functionaliteit en onderhoudsstaat onze welzijn en welvaart sterk kunnen beïnvloeden. Maar gebouwen zijn ook verantwoordelijk voor een aanzienlijk deel van onze energieconsumptie en CO2-uitstoot. Vandaar dat hun duurzaamheid en energieverbruik de welzijn en welvaart van toekomstige generaties sterk kan beïnvloeden.

Het verduurzamen van bestaande bouw is daarom dus zowel cruciaal als dringend. Om te voldoen aan het Klimaatakkoord moeten corporaties in Nederland vóór 2030 maar liefst 2,3 miljoen woningen verduurzamen. De opgave is groot en de urgentie is duidelijk. Daarom zijn wij bij Suredo intens trots op onze bijdrage aan deze missie.

Wij transformeren de gebouwde omgeving tot duurzame, energiezuinige, brandveilige, gezonde en comfortabele woningen. Het gaat vaak om complexe ingrepen die om nauwkeurigheid en ervaring vragen. Denk daarbij aan het thermisch verbeteren van de schil door HR++, triple en vacuümglas in bestaande kozijnen te plaatsen, en aan gevelisolatie, dakisolatie en vloerisolatie toe te passen. Maar denk daar ook bij aan het toepassen van duurzame verwarmingsinstallaties en ventilatievoorzieningen. Jouw woning of wooncomplex krijgt hierdoor een hoger energielabel. Je bespaart energie, verlaagt vaste lasten, én krijgt een stuk meer wooncomfort. En zo laten we samen een betere wereld achter voor degenen die na ons komen.

Een van onze partners in glas is Bengglas.

BENGglas, gehard vacuümglas, is een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van (glas)isolatie. Ten opzichte van HR (U=2,80), HR++ (U=1,10) of triple glas (U=0,80), kent BENGglas diverse voordelen. Zo heeft het de beste isolatiewaarde (U=0,40) van alle typen, is het extreem dun (vanaf 8,15 mm) en biedt het optimaal wooncomfort door de hoge mate van geluidsdemping van 36 dB.

Meer informatie over dit product en onze partner kunt je vinden op de website van https://bengglas.nl/

 

We nemen graag vrijblijvend contact op

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.