• Jan van Gentstraat 158B
  • 1171 GP, Badhoevedorp

De vastgoedsector staat voor een enorme uitdaging als het gaat om het verhogen van de duurzaamheid. Er zijn tal van maatregelen die genomen kunnen worden om de prestaties van gebouwen te verbeteren, waardoor er minder energie wordt verbruikt en meer duurzame oplossingen worden geboden. Bij Suredo werken we hard om duurzaamheid in onze projecten te integreren en de objecten van onze klanten te verduurzamen.

Verbetering van duurzaamheid

Duurzaamheid is belangrijk omdat het de levensduur van een gebouw of een woning verlengt. Door duurzame technieken toe te passen, kunnen klanten genieten van lagere energiekosten en een lagere milieubelasting. Ook zorgt duurzaamheid voor een verhoogde waarde van het onroerend goed, zeker voor objecten die beschikbaar zijn op de markt.

Suredo biedt verschillende technieken aan om de duurzaamheid van onroerend goed te verbeteren. Hieronder staan enkele van de technieken die wij gebruiken.

Isolatietechnieken

Isolatie is een van de meest effectieve manieren om de duurzaamheid van onroerend goed te verbeteren. Isolatie helpt de warmte in huizen te behouden, waardoor de energiekosten lager blijven. Suredo gebruikt hoogwaardige isolatiematerialen om de warmte in huizen zo goed mogelijk te behouden.

Duurzame materialen

Suredo gebruikt alleen duurzame materialen voor de bouw van woningen. Deze materialen kunnen langer meegaan en hebben minder onderhoud nodig. Hierdoor kunnen klanten genieten van lagere kosten voor onderhoud en reparatie.

Duurzame energiebronnen

Suredo gebruikt duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen, windmolens en waterkrachtcentrales. Deze duurzame energiebronnen zorgen ervoor dat klanten kunnen genieten van lagere energiekosten en een lagere milieubelasting.

Duurzaam bouwen met lokale materialen

Het verhogen van de duurzaamheid in de vastgoedsector is een uitdaging, maar een die we met enthousiasme aangaan. Door energiezuinige materialen en technologie├źn te gebruiken, lokale materialen in te zetten en hernieuwbare energiebronnen te gebruiken, bieden onze gebouwen duurzame oplossingen die duurzaamheid en kostenbesparing combineren.

Bent u geïnteresseerd in de verduurzaming van uw object(en)? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.