• Jan van Gentstraat 158B
  • 1171 GP, Badhoevedorp

Algemene voorwaarden

Suredo ondersteunt de vastgoedbeheerder met een totaaloplossing rondom vastgoedonderhoud. Van renovatie tot grootschalig onderhoud en alles wat daarbij komt kijken, we maken het voor de vastgoedbeheerder graag zo makkelijk mogelijk.

Renovatie

Bij elk type vastgoed, van een enkele woning tot een geheel complex, wij staan voor elke klus klaar. Wij hebben uitgebreide ervaring met allerlei soorten vastgoed, leegstaand of in gebruik. We zetten onze expertise planmatig in en komen tot het gewenste resultaat.
We houden hierbij rekening met de wensen van de vastgoedbeheerder, de eisen van het pand en de woonwensen. Ook zorgen we dat bestaande structuren en kenmerken van het gebouw intact blijven. Zo ontzorgen we jou en brengen we het pand weer in een uitmuntende staat.

Onderhoud

Wanneer er grootschalig onderhoud nodig is kan dit een uitdagende klus zijn. Het gaat vaak om een ingrijpend project. Je wil het liefst een partij inschakelen die alle zaken compleet over kan nemen. Suredo heeft veel ervaring in het afhandelen van dit soort grootschalige projecten. We maken heldere afspraken met de opdrachtgever en we zorgen voor professioneel vakmanschap in de uitvoering.

Het maakt niet uit of het gaat om een bedrijfspand, monument of een woning. Suredo staat klaar om de vastgoedbeheerder compleet te ontzorgen in het gehele proces. Ook adviseren we je graag over optimale onderhoudsoplossingen, of dit nou gaat over de techniek, het milieu, isolatie of esthetiek. Wij staan garant voor alle organisatie en logistiek en garanderen een eersterangs resultaat.

Verduurzaming

Niet alleen zorgen wij dat het pand weer in perfecte staat gebracht wordt, wij kunnen tijdens het onderhoud of de renovatie ook verduurzaming toepassen. Het is namelijk steeds belangrijker om een pand goed te isoleren en verduurzamen, en nieuwe technologie geeft hierin nieuwe mogelijkheden.

Suredo heeft de expertise en ervaring om je te adviseren en jouw wensen te realiseren. Of het nou gaat om kozijnen en beglazing of isolatie in de muren of het dak, onze werkzaamheden realiseren voor het pand een gunstiger energielabel. Zo zorgen we samen voor een duurzame toekomst en lagere kosten.

Mutatieonderhoud

Als vastgoedbeheerder of VvE kan je te maken hebben met onverwachte werkzaamheden. Wanneer een huurder plotseling de woning verlaat kan er mutatieonderhoud nodig zijn. Suredo staat voor je klaar om deze taken uit handen te nemen. Wij knappen het pand zo snel mogelijk op zodat je het weer snel aan de volgende huurder kan verhuren. Wij geven duidelijkheid over het budget en over de planning, zo heb jij er geen omkijken meer naar.

Heldere communicatie

Suredo is een transparante organisatie die gericht is op heldere communicatie en een fijne samenwerking tussen alle betrokken partijen en onze medewerkers. Wij werken volgens de kwaliteitskeurmerken en houden door middel van een duidelijke planning altijd de opdrachtgever op de hoogte. Suredo zet de klant centraal.

Benieuwd hoe Suredo jou tot dienst kan zijn? Neem dan gelijk contact op!